BURGER KING VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 2370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 13:51 Food was good, warm, deliverer very fast, I recommend Sander. :)
28 nov 2022 om 20:37 Ijskoud eten!! Onbegrijpelijk dat dat kan gebeuren! En vooral als je aardig wat betaalt ervoor!
27 nov 2022 om 16:34 Meer dan uur wachten en dan nog het verkeerde krijgen ook.
22 nov 2022 om 21:01 Minimaal 35min bij de bezorgtijd optellen. Bezorgtijden wat men aangeeft niet hanteren. 45min extra tijd bij optellen. Eten wel redelijk warm. Geen topper
19 nov 2022 om 22:16 Bestelling klopte niet ondanks duidelijke opmerking erbij. Helaas niet kunnen eten ivm allergie. Niet hier bestellen.
18 nov 2022 om 22:34 wel betaald niets ontvangen
12 nov 2022 om 0:11 Great delivery person, really lovely and friendly. I don’t eat Burger King but my family enjoyed it.
11 nov 2022 om 20:54 koud
10 nov 2022 om 20:19 Bestelling klopte niet beetje jammer
9 nov 2022 om 18:17 Vegie nuggets besteld maar dan krijg je normale nuggets binnen die niet veggie zijn. En dit gebeurd niet de 1ste keer bij deze vestiging.
31 okt 2022 om 20:28 gevraagd om dubble wopper zonder tomaat en zonderui. Ik krijg een dubbele wopper MET tomaat EN ui.
27 okt 2022 om 22:11 Bestelling was niet compleet + eten was koud. 100 x gebeld naar ze , niemand neemt op. Zeer teleurstellend pfff