BURGER KING VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 2389 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 21:01 Kreeg de verkeerde bestelling binnen, producten miste.
26 jan 2023 om 11:01 Ik kreeg een bericht dat de bezorger er bijna was , vervolgens nog 40 minuten moeten wachten. En het eten was gewoon koud !
15 jan 2023 om 15:14 Ik kreeg een melding dat mijn bestelling er was, een half uur te laat. Nergens een bezorger of tas te bekennen, contact opgenomen maar word gewoon niet op gereageerd of opgenomen. Nooit het eten ontvangen, wel gewoon 40 euro betaald.
15 jan 2023 om 11:24 Completely Disgusting service, not only waited over an hour for delivery, the food arrived completely cold, but half the order and half the menu disappeared. The check indicated the entire order and the package was only half. As a result, the order w
10 jan 2023 om 21:36 Anderhalf uur wachten op koud eten, zelfs niet lauw, echt koud en dat voor bijna 30 euro.......
8 jan 2023 om 18:04 Bestelling was koud en klopte niet helaas
3 jan 2023 om 22:19 Duurde langer als gepland, en het eten was koud!!!! Dus weggegooid!! Wil me geld terug!!!
26 dec 2022 om 19:32 Niet op tijd bezorgd
21 dec 2022 om 20:19 Het eten was zowat koud bij aankomst zonde van het geld
21 dec 2022 om 14:21 eten was ni compleet en pas na 2 uur kregen we het eten
17 dec 2022 om 23:35 Delivery itself was fine, nice guy, but the time from ordering up to the food being here was almost 2 hours, with the food being incredibly cold and stale as a result.
17 dec 2022 om 16:29 The food was delivered in 2:30 min ! It’s unbelievable how much I wait for one burger !