BURGER KING VLAARDINGEN

BURGER KING VLAARDINGEN Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 2297 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 22:33 Kut en koud plus niemand wist wat ik besteld had dus €38 inde vuilnisbak
22 jun 2022 om 8:28 Eten om 14 uur besteld voor 17:15, maar werd pas om 17:45 bezorgd.
21 jun 2022 om 18:57 Eten was ok. Bezorging duurde langer dan aangegeven.
19 jun 2022 om 21:17 Het eten was koud, en slecht verpakt. Burger king telefonisch niet te bereiken! Nooit meer!!! Klacht neer gelegd bij het hoofdkantoor
10 jun 2022 om 21:50 Ik heb mijn bestelling geplaatst om 19:25 en het is tot nu toe niet aangekomen !!!
6 jun 2022 om 19:36 Eten was koud en veels te laat
8 mei 2022 om 22:14 friet was koud en slap, burgers ook niet echt warm
5 mei 2022 om 22:48 Hey eten was koud en het duurde lang voor dat het er was het duurde 2 uur
26 apr 2022 om 18:06 We hadden een king jr besteld, maar er zat geen speeltje bij. Leg dat maar uit aan je kind die jarig is. Ze keek er de hele dag naar uit.
25 apr 2022 om 22:39 Moest meer als een uur op m'n eten wachten. Eten was koud! Hier ga ik dus nooit meer bestellen.
25 apr 2022 om 17:24 Had besteld mijn bestelling was niet compleet en daar betaal je dan €48 voor en duurde lang voor dat het er was eten ook koud
24 apr 2022 om 20:11 Saus besteld en betaald !! niet bijgeleverd Hamburgers zelf weer opgewarmd