BURGER KING® VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2640 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 13:40 Koude maaltijd ontvangen terwijl de burgerking op 3min fietsafstand is.
25 mei 2024 om 9:17 Ik had missende artikelen en er is er helemaal niks aan gedaan. Dus heb te veel betaalt! Friet zat half vol en alles wat ik wel heb gekregen was koud en nat door de regen
24 mei 2024 om 20:32 Na ruim 90 minuten wachten op onze bestelling, is al het eten koud, zit er bijna geen friet bij de menu’s en ontbreekt het speeltje bij het kindermenu.
19 mei 2024 om 6:04 Perfecte tijd en kwaliteit!
15 mei 2024 om 18:18 Patat voor de kinderen veel te zout , kipnuggets waren koud . Burger was er een goed en de andere was de bestelling fout bezorgd ..
13 mei 2024 om 21:26 Ipv van een chrispy chicken rap heb ik een broodje kip gekregen
8 mei 2024 om 8:16 Je besteld een twist friet krijgt je niet eens op de helft en ook niet eens goed gebakken. Het was gewoon een kinder portie van allemaal restjes friet, terwijl medium moest zijn. Het eten was ook koud.
5 mei 2024 om 7:49 Alles was goed Alleen jammer dat ik toch zout had op mijn friet. Ik had aangegeven friet zonder zout Voor de rest was alles goed
4 mei 2024 om 23:19 Het verkeerde gekregen, was lauw..
29 apr 2024 om 8:22 Koud
25 apr 2024 om 23:07 Slecht. Whopper was koud
25 apr 2024 om 18:42 Voor de zoveelste keer geen saus erbij waar er wel betaald voor is