BURGER KING VLAARDINGEN

BURGER KING VLAARDINGEN Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1076 beoordelingen
24 sep 2019 om 8:20 Bezorgtijd duurde meer dan één uur! Patat was koud en slap, de broodjes waren oké.
23 sep 2019 om 19:46 Het speeltje voor onze zoon zat niet bij zijn menu, waardoor we een hevig teleurgesteld jongentje aan tafel hadden. De friet en kipnuggets waren koud, klef en niet knapperig. Jammer voor ons geen positieve ervaring!
22 sep 2019 om 8:45 eten was ronduit koud,patat zat als een bonk aan elkaar geplakt,niet echt knapperig te noemen,en daar was ook nog de bezorger die totaal de weg niet wist,en ons twee keer belde met waar het was,en waarom komt het uit vlaardingen en niet schiedam?
21 sep 2019 om 20:41 Prima gegeten! Speeltje vergeten voor de kids opgebeld en super service gehad later nog komen brengen mijn complimenten daar voor vriendelijk en goed gehandeld voor een zaterdag maar een uurtje gewacht en binnen de tijd bezorgd bedankt
21 sep 2019 om 20:22 Eten was een beetje lauw, maar nog steeds erg lekker. Speeltje voor me zoon vergeten maar na het bellen kregen we er 2 na een half uurtje, wat een lieve service!
19 sep 2019 om 20:52 Zwaar klote
19 sep 2019 om 20:04 Fries was al lang gemaakt.
19 sep 2019 om 8:37 De kip van de crispy chicken burger lag er al een tijdje denk ik, was keihard. En voor de nieuwe "double" bacon burger zat er verbazingwekkend weinig bacon op.. patat met kaas en bacon was slap en smaakloos. Jammer!
16 sep 2019 om 22:37 Patat was slap en koud. Bezorg tijd 1.5 uur erg lang. Burger was wel oke. Voor dit geld bestel ik liever Chinees of grieks. Voor ons niet meer.
16 sep 2019 om 8:58 Heel slecht bestel nooit meer
15 sep 2019 om 21:13 Eten was koud, long chicken kreeg ik zonder kaas terwijl ik hem met kaas had besteld. En ik kreeg cola ipv fanta.
15 sep 2019 om 20:35 Echt bizar dat ze 3 keer op een rij het speelgoedje van de kindermenu vergeten. Ik dacht nog: Laat het me bij ‘opmerkingen’ neerzetten. Komen gewoon weer zonder speelgoedje. Hoe moeilijk kan het zijn. :-)