BURGER KING VLAARDINGEN

BURGER KING VLAARDINGEN Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1328 beoordelingen
24 feb 2020 om 20:28 1 patat te weinig gekregen. Patat die we wel hadden was slap. Bezorging was wel precies op de aangegeven tijd.
24 feb 2020 om 12:56 Was koud
23 feb 2020 om 12:06 Burgers plus broodjes waren nat van veel te veel ketchup. De kaas op de chili burger was niet gesmolten. Normaal altijd tevreden maar dit was zelfs te vies om naar te kijken.
22 feb 2020 om 19:57 Sneller dan verwacht. Top service
20 feb 2020 om 20:11 Van het eten niet als ik was gewend eten kwam koud aan en te laat
19 feb 2020 om 21:33 Eten was koud waardoor het droog was. Niet te vreten
19 feb 2020 om 20:48 Bezorging duurde meer dan 1,5 uur. De patat was zo slap als een vaatdoek. De hamburgers laue.
18 feb 2020 om 11:53 Halve bestelling is verkeerd
16 feb 2020 om 21:47 Nat slap nooit meer Long chicken was niet te vreten Beter daar eten bestellen is niet hun ding
14 feb 2020 om 23:29 Een uur gewacht op mijn fastfood. Zowel de gewone frietjes als de twister fries zaten slap en klef in het doosje. De frietjes waren al bijna koud en de burgers lauw. Voor wat ik kreeg vond ik het aan de prijzige kant. Beoordeling bezorging betreft de bezo
13 feb 2020 om 15:52 warm, compleet en snel geleverd
12 feb 2020 om 13:28 Patat was al koud toen het aankwam en me saus zat er niet bij ook duurde het echt super lang zou 50 minuten zijn maar werden er 70 Patat was ook nog eens slap en klef dit is nu de 2de x dus voor mij geen bestelling bij de burger King meer