BURGER KING VLAARDINGEN

BURGER KING VLAARDINGEN Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1825 beoordelingen
26 okt 2020 om 0:53 The delivery not only took to much time but was also incompleted. Plus the temperature of the food was already quite low when it was delivered. For almost 21€ I would say it was a disappointment.
25 okt 2020 om 0:14 Eten kwam 3 uur na bestelling. Belde op om te vragen waar het bleef, wisten ze ook niet.. eten kwam koud aan. Niet handig met veggie nuggets. Bestelling van 20 euro belande in prullenbak, dit nooit meer..
24 okt 2020 om 22:30 Heb ca 2 uur gewacht op me eten 1x nooit meer bestel ik bij bk. Eten kwam koud aan broodje van bk xxl viel be kant uit mekaar. Kort om nooit meer haal ik bij bk.
24 okt 2020 om 22:21 Duurde veels te lang. Doe ik niet meer....slecht
24 okt 2020 om 20:24 Na twee uur wachten incorrecte besteling gekregen. Bellen naar de burger king voor een nalevering. Na een aantal keer bellen nemen ze niet meer op. Komt de nalevering ook incorect en burger king neemt nog steeds niet op. Fantastisch restaurant aan te rade
23 okt 2020 om 20:43 Heel slecht, deel van kindermenu en friet orak, maar het was te druk om het te brengen. Ik moest het ophalen of ik kreeg mijn geld terug. We zitten door corona thuis, ik mag de deur niet uit. Geen excuses, niks! Broodje was ook heel slap, slechte ervaring
23 okt 2020 om 20:07 Ik bestelde twee whoppers extra maar kreeg die niet. De eerste keer dat ik belde werden ze nageleverd maar een uur later toen dat niet het geval was verstond niemand me. Ergo 11 euro aan burgers verloren
23 okt 2020 om 19:36 Je krijg niet wat je vraagt en waar je voor betaald eens en nooit meer
21 okt 2020 om 20:12 - Bestelling klopte maar 't eten was koud!!! - Twisterfriet was klef en was ook niet te eten het leek alsof het er al even stond en dat het opnieuw is gebakken. -je betaald veel geld en zo lekker was het niet helaas. + Vriendelijke bezorger.
21 okt 2020 om 7:18 Eten was lekker! Alleen ik had twisters besteld voor beide menus, en er zat gewoone frietjes bij. En geen saus! Soms lijkt erop of ze het express doen :))) dat er altijd foutje zit bij BK Maar eten is lekker altijd
18 okt 2020 om 20:03 - Bestelling klopte maar 't eten was koud!!! - chicken wings waren erg vettig - kipnuggets waren niet te eten...... - patat was ook niet te eten het leek alsof het er al even stond en dat het opnieuw is gebakken :| + Vriendelijke bezorger. + & op ti
18 okt 2020 om 13:22 1 het eten was koud 2 had extra kaas besteld op 2 kipburgers en er zat geen kaas op maar je betaald er wel extra voor 3 patat was 1 koude sompige bal (normaal en twister) 4 kipnuggets verzopen in het vet. Pluspunt Eten was er binnen de aangegeven tijd